Κέικ με μαρμελάδα και σιμιγδάλι

Υλικά

Διαφήμιση

3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φακ βανίλια 
1 φλιτζάνι Αλεύρι
1 φλιτζανι σιμιγδάλι ψιλό
1 φλιτζάνι λαδι
1 φλιτζάνι γάλα
1 φακελακι μπεικιν
1 φλιτζάνι μαρμελάδα της επιλογή σας 

Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 33 X 20CM

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια και χτυπάμε με σύρμα χειρός
Προσθέτουμε το γάλα, λάδι, και συνεχίζουμε να χτυπάμε
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και το μπεικιν και χτυπάμε.
Τέλος ρίχνουμε και την μαρμελάδα και χτυπάμε γρήγορα και δυνατά να ενσωματωθεί πλήρως πολύ καλά

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί

και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180C για περίπου 25 λεπτά
Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κόβουμε και σερβίρουμε

Το κανάλι της Συνταγής είναι εδώ

Διαφήμιση

 

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση