ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτα
1 μεγάλο αυγό
1/3 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/3 φλιτζάνι τριμμένο τυρί φέτα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές 
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​θυμάρι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ξεπαγώστε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίξτε τη ζύμη έως ότου είναι αρκετά λεπτή. Το μέγεθος της ζύμης την εταιρεία που χρησιμοποιείτε, αλλά πιθανότατα θα έχετε ένα ορθογώνιο περίπου 30×75 εκ.
Ανακατέψτε το αυγό με περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού νερό και ελαφρώς βουρτσίστε πάνω στη ζύμη.

Στο μισό της ζύμης, πασπαλίζετε σταυροειδώς, την παρμεζάνα, την φέτα, τις ελιές και το θυμάρι. Διπλώστε απαλά το άλλο μισό της ζύμης πάνω από αυτό που έχει την γέμιση και πιέστε ελαφρά με τον πλάστη. Χρησιμοποιώντας ένα αλευρωμένο κοφτήρι πίτσας ή ένα μαχαίρι, κόψτε τις άκρες έτσι ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο ορθογώνιο. Κόψτε σε λωρίδες και τοποθετήστε σε σε ένα ταψί στρωμένο χαρτί ψησίματος , στρίβοντας τα εάν το επιθυμείτε.

Βάλτε τα στο ψυγείο τη ζύμη ενώ προθερμαίνετε το φούρνο στους 185 ° C.

Ψήστε για περίπου 15 λεπτά, στη συνέχεια γυρίστε τα απαλά  και ψήνετε για 1-2 λεπτά επιπλέον. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε λίγο να κρυώσουν. Απολαύστε τα ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου. Μόλις κρυωσουν μπορούν να αποθηκευτούν σε σφραγισμένο δοχείο για έως και 3 ημέρες.

kitchenconfidante.com