Κορμός σοκολάτας με καρύδα

Advertisement

Για αυτή τη συνταγή χρειάζεστε:

– 300 γραμμάρια μπισκότων πτι μπερ
– 3 κουταλιές της σούπας κακάο
– 150 γραμμάρια νιφάδων καρύδας
– 5 κουταλιές σούπας ζαχαρουχο γάλα
– 150 χιλιοστόλιτρα ζεστού νερού

Advertisement

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σ ένα μπωλ την καρύδα  και προσθέτουμε το γάλα…  ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το νερό στο μπωλ που έχουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα

Κόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι διάφανης μεμβράνης και απλώνουμε το μείγμα των μπισκότων,
από πάνω βάζουμε το μείγμα της καρύδας.
Αρχίζουμε σιγά σιγά να ρολάρουμε  ώστε να δημιουργήσουμε ένα μπαστούνι.
Το βάζουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ώστε να σφίξει.
Διακοσμούμε την επιφάνεια του κορμού μας με ό,τι  θέλουμε, τρούφα ,νιφάδες σοκολάτας αμύγδαλο φιλέ καρύδα.
Ένας κορμός σκέτη απόλαυση!!!!!!
Δοκιμάστε τον!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Subscribe to recipe’s youtube channel here