Κριθαράκι με κιμά και τυρι στο φούρνο

Advertisement

Δεν είχα πολύ χρόνο να μαγειρέψω και το ετοίμασα γρήγορα.

Υλικά

500γρ κριθαράκι
1 κιλό κιμά
700 γρ σάλτσα ντομάτας με μανιτάρια (έτοιμη)
πάπρικα
πιπέρι καγιέν
πιπέρι
κύμινο
αλατι
4-5 κουταλιές σκόρδο
μαϊντανός
250-300γρ κίτρινο τυρί

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τον κιμά Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το σκόρδο και τη σάλτσα ντομάτας
(Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και ντομάτες / ξεφλουδισμένες και τριμμένες /).


Βράζουμε το κριθαράκι όπως αναγράφεται στη συσκευασία. Στραγγίζουμε. Το ρίχνουμε σε ένα ταψί και το ανακατεύουμε με τον κιμά και τη σάλτσα ντομάτας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.

 

Ψήνουμε στους 180 ‘με αέρα μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε πασπαλισμένο με μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Cveti Borisova

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement