Κλασική μεσογειακή συνταγή, ιδανικό για ένα σνακ ή συνοδευτικό πιάτο.

Συστατικά:
200g μαύρες ελιές καλαμών (χωρίς κουκούτσι)
2-3 αντσούγιες
3 παχιές φέτες μελιτζάνας
2 σκελίδες σκόρδου
1/2 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
ελαιόλαδο
πρέζα μαύρου πιπεριού

Παρασκευή:
Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό μπλέντερ και ρίξτε αργά το ελαιόλαδο μέχρι να πάρετε μια λεία πάστα.  Απολαύστε το απλώστε πάνω από φέτα ψωμιού της επιλογής σας.

spicetraveller.com