Μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο με μπεσαμέλ

Διαφήμιση

Υλικα:

500 γρ. Μακαρόνια τρυπητά
500 γρ.τυρί φέτα ή όσο πιο πολύ θέλει ο καθένας
2 αυγά
2 ποτήρια γάλα
2 κουταλιές της σούπας βιτάμ
Αλάτι

Εκτέλεση:

Αφού βράσουμε τα μακαρόνια για 12-15 λεπτά, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, το τυρί σπασμένο με τα χέρια σε μικρά κομμάτια, το βιταμ, αλάτι κ ανακατεύουμε καλά.

Για τη μπεσαμέλ:
1 λίτρο γάλα κ 1 ποτήρι νερό σε μια κατσαρόλα, αφού ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε 8 κουταλιές της σούπας αλεύρι γεμάτες κ ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει.ριχουμε αλάτι λίγο κ λίγο φέτα τυρί αν θέλουμε. Επειτα ρίχνουμε μια κούπα μπεσαμέλ στα μακαρόνια κ τα ανακατεύουμε..ρίχνουμε λάδι στο ταψί κ λίγο τριμμένη φρυγανιά. απλώνουμε τα μακαρόνια κ την μπεσαμελα από πάνω…Ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ!!!

dav

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Aristea Stauroulia

Διαφήμιση


Διαφήμιση