Διαφήμιση

Υλικα :
3 ποτηρια γαλα,
1 κουπα ζαχαρη,
μισο ποτηρι σιμιγδαλι ψιλο,
3 αυγα,
βανιλια,
λιγο φρεσκο βουτυρο,
κανελα για οταν ψηθει.

Εκτελεση :
Ανακατευουμε γαλα, αυγα ζαχαρη σιμιγδαλι.
Τοποθετουμε στη φωτια και ανακατευουμε συνεχεια μεχρι να πηξει.
Ριχνουμε την βανιλια, σβηνουμε την φωτια προσθετουμε το φρεσκο βουτυρο, ανακατευουμε και ριχνουμε σε βουτυρωμενο ταψι.
Ψηνουμε σε μετριο φουρνο για περιπου 30 με 40 λεπτα .
Μολις κρυωσει πασπαλιζουμε με κανελα.

*** η μια δοση ειναι για μικρο ταψακι. λιγο πιο μεγαλο απο αυτο που βαζουν στα ζαχαροπλαστια τα στρογγυλα τα γλυκα ταψιου. Αν θελετε βαζετε αναλογικα τα υλικα για διπλη δοση. ***


*** καλη επιτυχια ***

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση