Μανιτάρια με μαγιονέζα!

Διαφήμιση

Είναι τέλειο ως ορεκτικό στο τραπέζι μας πριν το κυρίως γεύμα. Και συνήθως το σερβίρουμε με μπρουσκέτες, κριτσίνια, κράκερ, πατατάκια ή πάνω σε ψημένο ψωμί. Ταιριάζει όμως απίθανα και με ψητά κρέατα. 

Υλικά*

Μανιταρια 250 γρ
Ζαμπόν 150 γρ
Ελαιολαδο λίγο για το τηγάνισμα
Σκορδο 1-2 σκελίδες
Μουσταρδα 1 κσ
Μαγιονεζα 4 κσ
Αλατι λίγο (κατά προτίμηση)
λιγη παπρικα

Εκτέλεση

*Τα υλικά δεν τα μέτρησα είναι πάντα ανάλογα με την ποσότητα των μανιταριών που θα βάλετε.
Πρώτα ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα τηγανίζουμε για περίπου 15 λεπτά (μπορείτε να βάλετε ότι μανιτάρια θέλετε ακόμα και κονσέρβα εγώ έβαλα φρέσκα). Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ψιλοκόβουμε και το ζαμπόν

Αφού κρυώσουν τα μανιταρια βάζουμε σε ένα μπολ με το ζαμπον, ψιλοκόβουμε το σκόρδο (όσο θέλετε ανάλογα με το αν σας αρέσει ή όχι το σκόρδο) και το προσθέτουμε στο μπολ. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγη μουστάρδα, λίγη μαγιονέζα, λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε πασπαλίζουμε με λιγη πάπρικα και είναι έτοιμο.

Καλή Απόλαυση

 

Διαφήμιση