Υλικά:

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (π.χ. μπούτι, σπάλα), κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
200 γραμμάρια πελτές ντομάτας
1 χούφτα ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 κλωναράκι σέλινο, ψιλοκομμένο
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
250 γραμμάρια κριθαράκι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Γλυκιά πάπρικα
Ζωμός από το βράσιμο του κρέατος

Εκτέλεση:

Kόβω τo κρέας σε κομματάκια και το βραζω στη χύτρα μου για περίπου 45 λεπτά μετά σε μία πλατιά κατσαρόλα έβαλα ελαιόλαδο έτριψα το κρεμμύδι το άφησα μέχρι να πάρει λίγο χρώμα έριξα την πρασινη πιπεριά ή κόκκινη τα ντοματίνια pummaro αλάτι πιπέρι λίγο γλυκιά πάπρικα 1 κλωναράκι σέλινο και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Πρόσθεσα τα κομματάκια από το κρέας μου και συμπλήρωσα με το ζωμό από το κρέας έριξα και το κριθαράκι μέτριο
και το άφησα μέχρι να βράσει το κριθαράκι το βγάζω τη φωτιά με αρκετό ζουμάκι γιατί μετά το κριθαράκι τραβάει το ζουμί και δεν θέλω να γίνει σα στόκος
Μπόλικο τυράκι τριμμένο και καλή σας ορεξη

Η Συνταγή είναι της κας Μένια Στεφοπούλου