Μπισκότα σιμιγδαλένια

Συστατικά:

Advertisement

αυγό – 1
αλάτι – 1 κουταλάκι του γλυκού
ζάχαρη – 90 g
φυσικό γιαούρτι – 100 g
φυτικό λάδι – 70 ml
ζάχαρη βανίλιας – 20 g
μπεικιν παουντερ – 8 g
σιμιγδάλι – 350 g + 100 g

1 μπολ με ζαχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αυγό, αλάτι, ζάχαρη, και ανακατεύουμε καλα με ένα συρμα χειρός.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλα, μετα το λάδι, 10 gr βανίλια, μπεικιν, σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ένα συρμα χειρός να πάρουμε μία ζύμη ρίχνουμε και τα άλλα 10 gr ζαχαρη βανίλιας και ζυμώνουμε.
Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Βγάζουμε απο το ψυγείο παίρνουμε ζύμη και πλάθουμε τα μπισκότα και τα βουτάμε μέσα σε ένα μπολ με ζάχαρη και μετα τα τοποθετούμε σε ένα ταψί κουζίνα στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά

Ετοιμααααααααααα

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement