ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 

45ml λαδι
3 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 πράσινο πιπέρι, κομμένο σε φέτες
1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
1/2 κίτρινο πιπέρι, κομμένο σε φέτες
5ml αλάτι
5ml πάπρικα
5ml σκόνη σκόρδου
5 φλιτζάνια γάλα
4 φλιτζάνια ζυμαρικά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τυρί τσένταρ

Εισαγωγή:
Κάψτε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμότητα
Προσθέστε κοτόπουλο και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει χρώμα, στη συνέχεια, βγάλτε το κοτόπουλο έξω.

 

Προσθέστε τις πιπεριές και το κρεμμύδι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαλακώσουν
Προσθέστε το μαγειρεμένο κοτόπουλο πίσω στο δοχείο με αλάτι, πάπρικα και σκόνη σκόρδου, ανακατεύοντας μέχρι να επικαλυφθεί ομοιόμορφα.
Προσθέτετε το γάλα και τα ζυμαρικά ανακατεύοντας συνεχώς για να αποφύγετε τυχόν κολλήματα ζυμαρικών.
Μαγειρέψτε για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά και το γάλα να μειωθεί σε μια παχιά σάλτσα που καλύπτει τα ζυμαρικά.
Προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Καλή Απόλαυση!