Υλικά

1 φιλέτο πέρκας
2 μικρά κολοκυθάκια σε κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
1 καρότο σε λεπτές ροδέλες (εάν θέλετε)
1-2 ντομάτες ώριμες κομμένες
2 πατάτες σε λεπτές ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι                                                                                        2 κ.γ. ρίγανη

Εκτέλεση
Σε ένα πυρέξ, στρώνουμε τα καρότα, τα κολοκυθάκια, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πατάτες. Τα αλατοπιπερώνουμε, ρίγανη και το μισό ελαιόλαδο. Βάζουμε πάνω τους το ψάρι που έχουμε από πριν αλατίσει και το ψιλοσκεπάζουμε με τα λαχανικά.
Τελειώνουμε με τις ντομάτες, λίγο αλατάκι, λάδι και τη ρίγανη.


Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 45 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
Καλή Επιτυχία