Πίτα με πράσα και μπέικον

Advertisement

➡Υλικά:

✅ Μισή συσκευασία φύλλα κρούστας.
✅1 μίσχο πράσου;
✅200 γραμμάρια μπέικον
✅ Ηλιοσποροι
✅λάδι
✅ ανθρακούχο νερό
✅ Σουσάμι ή παπαρουνοσπορο για διακοσμιση.

➡ Προετοιμασία:

Κόβουμε τα πράσα και το μπέικον σε κύβους και τηγανίζουμε σε λίγο λάδι. Καλύψτε με καπάκι μέχρι να μαγειρευτεί.

 

 

 

 

 

Όταν είναι έτοιμο, προσθέστε τους ηλιόσπορους στη γέμιση και προσθέστε αλάτι. Πάρτε δύο φύλλα κρουστας, αλειψτε με λάδι και βάλτε τη γέμιση κατά μήκος.

 

 

 

 

 

 

 

Τυλίξτε και τακτοποιήστε σε ένα λαδωμένο ταψάκι. Γεμίστε το ταψί, αλειψτε το πάνω μέρος με λίγο λάδι και ρίξτε ανθρακούχο νερό. Πασπαλίζουμε με σπόρους παπαρούνας και
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.


Καλή Απολαυση!

Advertisement