Πατάτες Φούρνου με δενδρολίβανο και σκόρδο
Συστατικά
Διαφήμιση
6-8 πατάτες (700 γρ.)
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρή κουταλιά δεντρολίβανο
Παρασκευή
1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους του επιθυμητού μεγέθους. Προσθέτουμε αμέσως το λάδι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το δεντρολίβανο, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Το ανακατεύουμε καλά να ενωθεί καλά.
2. Ρίξτε το μείγμα της πατάτας στο ταψί που θα ψήσετε το ταψί και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά, 10 λεπτά πριν το τέλος, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Εάν δεν νηστεύετε σερβίρουμε με κρέας ή ακόμη και σκέτες με τυρί φέτα ή και με τζατζίκι σαν σως
Καλή Επιτυχία
Διαφήμιση
Διαφήμιση