Πράσα με κεφτεδάκια

Advertisement

Υλικα:

1,5 κιλο πρασα χοντροκομμενα, 3/4
ποτηριου ελαιολαδο, 2 κλωνάρια σελινο
1 κσ παστα ντοματας.

για τον κιμα:
700γρ κιμα χοιρινό,
1 κρεμμυδι στο μουλτι,
3 φετες του τοστ στο μουλτι, 1
αυγο
1 κσ ξυδι,
αλατοπιπερο.

Εκτελεση:

Ζυμώνω τον κιμά με τα υλικα του, πλαθω μικρα καφτεδακια και τα αλευρώνω
Σε κατσαρόλα σωταρω τα πασα με το λαδι και προσθετω την παστα ντομάτας σωταρω ακομα λιγο και ριχνω 1 ποτηρι νερο σελινο ψιλοκομμενο, αλατοπιπερο, 1 κσ βεγγετα και μαγειρευω για 30′ σε χαμηλη φωτιά

απλωνω τα κεφτεδακια πανω στα πρασα και συνεχιζω για 30′ ακομα.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Φλωρα Χριστου 

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement