Σοκολατένιος Κορμός της Ελένης

Υλικά
250 γρ. Βιταμ
170 γρ. Ζάχαρη άχνη
50 γρ. Χυμό πορτοκάλι
50 γρ. Κακάο
300 γρ. Μπισκότα πτι-μπερ
Μισή κούπα καρύδια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση


Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βιταμ και το λιώνουμε… αποσύρουμε από τη φωτιά και Ρίχνουμε την άχνη, το κακαο, τον χυμο, τα μπισκότα ( τα σπάμε με το χερι) και τα καρύδια… ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθουν τα υλικά μας… τα Ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα και το ρολαρουμε… με το χέρι μας δίνουμε κλείνοντας το το σχήμα του σαλαμιού… το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το κόψουμε… οταν είναι έτοιμο το περιχύνουμε με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος… το διατηρούμε είτε στο ψυγείο είτε στην κατάψυξη…

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση