Διαφήμιση

Δείτε Επίσης: Φιλέτο Κοτόπουλο με κρούστα μαρέγκας…η γευση του σε τρελαίνει | Σκορδάτο Κοτόπουλο στο τηγάνι…υπέροχο και εύκολο

Στήθος Κοτόπουλου σε τραγανή κρούστα τυριών

Υλικά:

1 στήθος κοτόπουλου (300 g)
αλάτι, μαύρο πιπέρι για γεύση

Για το πανάρισμα του στηθος:
3 αυγά
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, μαύρο πιπέρι για γεύση

70-100 g τυρί (τσενταρ-γκουντα)

Εκτέλεση

Κόβουμε το στηθος κοτόπουλου σε φέτες.
Σκεπάζουμε τις φέτες με μία μεμβράνη και τις χτυπάμε να μαλακώσουν (και από τις 2 πλευρές) και να γίνουν πιο λεπτές, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά την μαγιονέζα το λιωμένο σκόρδο αλάτι πιπέρι
και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε να πάρουμε ένα χυλό.
Αλευρώνουμε μέσα σε ένα πιάτο τα κομμάτια κοτόπουλου, και μετά τα “βαπτίζουμε” μέσα στο χυλό και τα βάζουμε στο τηγάνι στο οποίο έχουμε βάλει το λάδι να κάψει ελαφρώς.

Πάνω από κάθε κομμάτι φιλέτου κοτόπουλου πασπαλίζουμε με τυρί και 2-3 κουταλιές από χυλό να σκεπάσουμε το τυρί.


Σκεπάζουμε το τηγάνι μας και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά και μετά τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για άλλα 3-4 λεπτά.

Βγάζουμε τα παναρισμένα στήθη σε απορροφητικό χαρτί και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε

Δείτε Επίσης: Φιλέτο Κοτόπουλο με κρούστα μαρέγκας…η γευση του σε τρελαίνει | Σκορδάτο Κοτόπουλο στο τηγάνι…υπέροχο και εύκολο

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση