Είναι τέλεια με τον καφέ ..
Συστατικά

3 φλιτζάνια τριμμένο αμύγδαλο στο μπλέντερ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 σταγόνες άρωμα αμυγδάλου 
3 ασπράδια αυγών χτυπημένα
1 φλιτζάνι νυφάδες αμυγδάλου

Μέθοδος
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα κύπελλο συνδυάστε το τριμμένο αμύγδαλο την άχνη και το άρωμα αμυγδάλου.
Προσθέστε τα ελαφρά χτυπημένα ασπράδια αυγών και ανακατέψτε μαζί μέχρι ένα έχετε ένα παχύ μείγμα.

 

Πλάθετε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα στο επιθυμητό σχήμα σας,
και στη συνέχεια, κυλήστε στο και πιέστε στο μέσα στις νιφάδες αμυγδάλου.
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνετε για περίπου
20 λεπτά μέχρι να χρυσήσουν.
Αφαιρέστε τα αμυγδαλωτά σε μία σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
Αποθηκεύστε σε βάζο.

 

Lovely almond biscuits “Amigthalota”

are our family favourites

Ingredients

3 cups almond meal
1 cup caster sugar
3 drops almond essence
3 egg whites beaten
1 cup almond flakes

Method
Preheat the oven at 180.. 350F
In a bowl combine the almond meal caster sugar almond essence.
Add the lightly beaten egg whites and mix together until a thick mixture.

Roll a tablespoon of mixture into your desired shape then roll & press into the almond flakes.
Place them on a lined tray and bake for about 20 mins until golden.
Remove the almond biscuits on a wired tray to cool completely.
Makes appropriately 25.
Store in a jar.