Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Διαφήμιση

Υπέροχη κολοκυθόπιτα στο φούρνο έγινε και τελείωσε πολύ γρήγορα…
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο πιάτο! Μετά βίας κατάφερα να την φωτογραφίσω, την επόμενη φορά – διπλή δόση! 😊

Υλικά:

✴ 300 γρ κολοκυθάκια
✴ 3 αυγά
✴ 100 γρ τυρί
✴ 50 γρ κίτρινο τυρί
✴ 3 κ.σ. καλαμποκάλευρο
✴ 1/2 κουτ μπέικιν πάουντερ
✴ 2 – 3 κοτσάνια φρέσκο ​​σκόρδο, άνηθο

Εκτέλεση:

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αυγά και το τριμμένο τυρί και το κίτρινο τυρί, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύουμε καλά. Τέλος, ψιλοκομμένο φρέσκο ​​σκόρδο και άνηθο. Αλείφουμε το ταψί με λάδι και πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ, προσθέτουμε το μείγμα και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ πολύ φορμάκια για μάφιν και σκέφτομαι την επόμενη φορά να δοκιμάσω να ψήσω το μείγμα σε αυτά!

Είναι υπέροχη και ζεστή και κρύα!

Καλή Απόλαυση! ❤

Διαφήμιση