Δείτε Επίσης: Γαλλικές Πίτσες σε ψωμί | Σπιτική Πίτσα στο τηγάνι
Διαφήμιση

Είναι καλύτερο από την πίτσα και όποιος το δοκίμασε, το αγάπησε και η προετοιμασία είναι σύντομη:

Συστατικά

1 γιαούρτι (180g)
2 αυγα
1/2 κγ. Άλάτι
200gr ζαμπόν
400gr Τυρί (για πίτσα)
200ml σάλτσα για πίτσα
1 κγ. Ελαιόλαδο
1/2 κγ ρίγανη
2 κγ ζάχαρη
Μια πρέζα αλάτι
6 έτοιμα φύλλα κρούστας για πίτα
Αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι ρίξτε τα αυγά και το γιαούρτι , αλάτι και χτυπήστε καλά να γίνει ένα χυλός.
Ψιλοκόψτε το ζαμπόν και τρίψτε το τυρί στο χοντρό.
Σε ένα άλλο μπολάκι ρίξτε την σάλτσα για πίτσα,λάδι,ρίγανη,ζάχαρη,αλάτι και ανακατέψτε καλά.
Να λάβετε υπόψιν ότι αυτά θα το μοιράσετε σε 4 στρώματα
Σε ένα μικρό ταψάκι ρίξτε λίγο λάδι και βάλτε το πρώτο φύλλο διπλωμένο ή 2 φύλλα εάν είναι μεγαλύτερο.
Αλείψτε με αυγό , και ρίξτε πάνω στο φύλλο ζαμπόν σάλτσα πίτσα, τυρί

αυτό το επαναλαμβάνετε 4 φορές και την 5η φορά σκεπάζετε μόνο με ένα φύλλο διπλωμένο και από πάνω ρίχνετε την κρέμα αυγών που περίσσεψε


Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε για μισή ώρα στους 200 C
Αφού παρέλθει ο χρόνος, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, προσθέστε λίγο περισσότερο τυρί και ψήστε χωρίς το αλουμινόχαρτο για 15 λεπτά

πασπαλίστε με ρίγανη και σερβίρετε

Διαφήμιση
Δείτε Επίσης: Γαλλικές Πίτσες σε ψωμί | Σπιτική Πίτσα στο τηγάνι

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση