Ας ζεστάνουμε τις γιορτές με αυτά τα αρωματικά μπισκότα κανέλας και σοκολάτας! Η ζεστή αίσθηση της κανέλας σε συνδυασμό με τη πλούσια γεύση της σοκολάτας δημιουργούν έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό
Συστατικά
220 γρ λιωμένη μαργαρίνη
60 γρ ζάχαρη άχνη
2 φακελάκια ζάχαρη βανίλιας
340 γρ αλεύρι
80 γρ αλεσμένα καρύδια
80 γρ σοκολάτα ψιλοτριμμένη
1/2 κουτ.γλ αλεσμένη κανέλα
μια πρέζα αλάτι
1/4 κουτ.γρ μαγειρική σόδα
Για πασπάλισμα:
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
4 κουταλιές της σούπας ψιλοτριμμένη σοκολάτα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τη ζύμη από τα υλικά που αναφέρονται. Πλάθουμε μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Πιέστε τα μπαλάκια με το επίπεδο μέρος της σπάτουλας. Αφήστε ένα κενό στο ταψί ανάμεσα στις μπάλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν λίγο και τα πασπαλίζουμε με ένα μείγμα ζάχαρης και τριμμένης σοκολάτας.