Αγαπημένα τυροπιτάκια

Υλικά

500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
200 γρ γιαούρτι( 1 κεσεδακι )
1 κεσεδακι ηλιέλαιο
300 γρ τυρί φέτα τρυμενη
1 αυγό για αλειμμα
Σουσάμι
Αν βάζουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις, προσθέτουμε 2 κ.γ μπεικιν

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, το αλεύρι σταδιακά μαζί με το τυρί
Ζυμώνουμε μια απαλή ζύμη.
Πλάθουμε σε μικρα μπαλάκια, κ ψήνουμε σε μαφινς φορμακια για να πάρουν πιο ωραία φορμα αν θέλουμε.
Ψήνουμε στος 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν καλά

Καλη επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΓεμιστό ψητό χοιρινό με δαμάσκηνα και κρεμμύδια
Επόμενο άρθροΚέικ με γιαούρτι και λεμόνι