Αλμυρό κέικ με κορν φλάουρ

Προϊόντα:

4 αυγά
200 γρ γιαούρτι
130 γρ αλεύρι
130 γρ κορν φλάουρ
80 ml. λάδι
1 πακέτο μπέικιν πάουντερ

Γεμιση
Ζαμπον ψιλοκομμένο
Ψιλοκομμένα τουρσιά / πιπεριές,
Τυρί τριμμένο κιτρινο
Τυρί φετα τριμμένο
καρότα, καλαμπόκι, αρακάς /

Παρασκευή:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε με ένα συρμα. Προσθέστε και τα δύο είδη αλευριού, το μπέικιν πάουντερ και τέλος το λάδι. Στο μείγμα που προκύπτει προσθέστε τα προϊόντα της επιλογής σας. Αδειάζουμε σε ταψί αλειμμένο με λάδι και πασπαλισμένο με αλεύρι.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Καλώς ήρθατε στη μαγειρική ομάδα.

Προηγούμενο άρθροΜπακλαβάς…όπως τον φτιάχνει η μητέρα μου για πάνω από 40 χρόνια, κομμένο με τον ίδιο τρόπο
Επόμενο άρθροΚέικ Τούρτα Σοκολάτας…Με μια λέξη, το τέλειο κέικ για τους λάτρεις της σοκολάτας.