Γεμιστές πιπεριές με τυρί και τυλιγμένες σε μπέικον

Υλικά:

6 κόκκινες πιπεριές

200 γραμμάρια τυριού (αγελάδας)
80 γρ κρέμα γάλακτος
3 αυγά
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
1 μικρό μάτσο μαϊντανού

Ακόμα χρειάζεται:
400 γραμμάρια μπέικον σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

1. Κόψτε τις πιπεριές κατά μήκος στη μέση, αφήνοντας το κοτσάνι, απλά καθαρίστε τους σπόρους.
2. Γέμιση: Βάζουμε το τυρί σε κατάλληλο μπολ και το θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι. Εάν το τυρί δεν είναι αρκετά αλμυρό, προσθέστε αλάτι στη γεύση (δεν πρόσθεσα αλάτι, γιατί το τυρί μου ήταν
τόσο αλμυρό όσο χρειαζόταν). Προσθέστε αυγά στο τυρί και συνδυάστε τα με το τυρί με ένα πιρούνι. Προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό και σκόρδο. Συνδυάστε τα όλα καλά.

3. Γεμίζουμε τις μισές πιπεριές με τη γέμιση και στη συνέχεια τα τυλίγουμε σε μπέικον που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Τοποθετήστε τις έτοιμες πιπεριές σε ένα ταψί πάνω από χαρτί ψησίματος.
Βάζουμε να ψηθούν, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά.

Απολαύστε την φανταστική γεύση.

ΠΗΓΗ: https://vericinirecepti.blogspot.com/

Προηγούμενο άρθροΑυθεντικό Σάμαλι, το γλυκό του Λιβάνου…
Επόμενο άρθροΚέικ Oreo…Ένα πολύ εύκολο, νόστιμο και εντυπωσιακό κέικ