Δείτε Επίσης: Τούρτα Κέικ Μόκα ψυγείου…υπέροχο, αγαπημένο, εύκολο | Γλυκό Ψυγείου με άσπρη και μαύρη κρέμα…είναι αφρός

Γλυκό ψυγείου 

Εκτέλεση

Για την κρέμα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτας.
Προσθέτουμε 500 ml γάλα και την χτυπάμε 5 λεπτά με το μιξερ μέχρι να γίνε1 κρέμα
Για την Βάση
Σε ένα πυρέξ 20χ30 εκ στρώνουμε τα μπισκότα στην βάση του, αφού πρώτα τα βουτήξουμε μέσα στο γάλα (150ml γάλα σε ένα πιάτο). Προσπαθούμε να καλύψουμε την βάση όλη ακόμη με μικρότερα σπασμένα κομματάκια.
Ανακατεύουμε την κρέμα σοκολάτας και βάζουμε από από πάνω από τα μπισκότα περίπου το 1/3 και το απλώνουμε καλά παντού
Μετά ξαναβάζουμε άλλη μία στρώση από τα μπισκότα μας βουτηγμένα στο γάλα.
Έπειτα στρώνουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας και το βάζουμε για 20 λετπά στο ψυγείο
Για την σαντιγί
Οσο το γλυκό είναι στο ψυγείο ρίχνουμε το γκαρνί σε 100μλ γάλα και αρχίζουμε να το χτυπάμε.
Μόλις γίνει η σαντιγί (μπορεί να στέκεται πάνω στο κουτάλι) το απλώνουμε καλά πάνω από το γλυκό μας
Τα υπόλοιπα μπισκότα τα τρίβουμε από πάνω σε κομμάτια. Το βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ και μετά είναι έτοιμο να το κόψουμε

Σιγουρη η επιτυχία του

Δείτε Επίσης: Τούρτα Κέικ Μόκα ψυγείου…υπέροχο, αγαπημένο, εύκολο | Γλυκό Ψυγείου με άσπρη και μαύρη κρέμα…είναι αφρός

Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΚεράσματα ινδοκάρυδου
Επόμενο άρθροΜοσχαράκι με μελιτζάνες στο φούρνο