Γλυκό ψυγείου με άνθος αραβοσίτου

Υλικά

1 κουτί άνθος αραβοσίτου Γιώτης με γεύση βανίλια 160gr
125 γρ. βιτάμ
2 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 ποτήρι αμύγδαλα αλεσμένα
1 σακουλάκι ζελεδάκια για διακόσμηση

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό,τη ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
Τα διαλύουμε καλά να λιώσει η ζάχαρη.
Σ ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το βιτάμ και μόλις λιώσει ρίχνουμε το αμύγδαλο και το καβουρντίζουμε λίγο να σκουρήνει.
Το ρίχνουμε στη κατσαρόλα,βάζουμε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα.
Το αφήνουμε να κρυώσει και το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.
Στολίζουμε με τα ζελεδάκια.

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο με κορν φλαουερ🎄 Απλά λιώνει στο στόμα…!!!
Επόμενο άρθροΛουκανικοπιτάκια