Δίαιτα των μονάδων – Συμβουλές:

 

Πρόκειται για μία δίαιτα που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος, καταναλώνοντας συγκεκριμένες μονάδες σε ημερήσια κλίμακα. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες μπορούν να καταναλώσουν από έξι έως επτά μονάδες ημερησίως. Όσον αφορά τους άνδρες, αυτοί μπορούν να καταναλώσουν μέσα στην ημέρα περίπου επτά με οκτώ μονάδες.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν ακόμη και την ημερήσια κατανάλωση εννέα μονάδων. Όμως, η συγκεκριμένη ημερήσια κατανάλωση έχει να κάνει μόνο με την περίοδο της συντήρησης, όπου ένας άνθρωπος προσπαθεί να διατηρήσει το βάρος του σε σωστά επίπεδα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χάσετε πάνω από δώδεκα κιλά, πρέπει να καταναλώνετε επτά μονάδες. Αντίθετα, αν θέλετε να χάσετε κάτω από δώδεκα κιλά, πρέπει να καταναλώνετε κάθε ημέρα έξι μονάδες. Σχετικά με αυτούς που αναρωτιούνται, πως μετρώνται οι μονάδες, το κάθε υλικό παρασκευής αντιστοιχεί σε μία μονάδα.

Ωστόσο, δεν μετρώνται το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, καθώς και άλλα είδη μπαχαρικών. Επίσης, στη μέτρηση δεν λαμβάνονται υπόψη τα λαχανικά, εκτός από την πατάτα, το πατζάρι και το καλαμπόκι. Επίσης, δεν μετρώνται τα φρούτα. Όμως, από αυτή την κατηγορία εξαιρούνται το καρπούζι, το πεπόνι, τα σύκα, το σταφύλι και τα τροπικά φρούτα. Σε περίπτωση που καταναλώσουμε τα εξαιρέσιμα φρούτα, χρεωνόμαστε με μία μονάδα.
Δίαιτα των μονάδων –

Συμβουλές: Ακολουθούν σημαντικοί πίνακες και παραδείγματα

 

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr

 

 

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα κουλουράκια απλά ή και με σιρόπι
Επόμενο άρθροΚεφτέδες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και βότανα