Ηπειρώτικη Μπατζίνα

Υλικά

3 αυγά μεσαία
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι νερό
1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό 300 γραμμάρια
350 γρ. φέτα
λάδι
πιπέρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τη φέτα μ ένα πιρούνι.Ρίχνουμε σ ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Μετά ρίχνουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο λίγο κοσκινισμένο μέχρι να γίνει ένα μείγμα ούτε πολύ νερουλό ούτε πολύ παχύρευστο.Ρίχνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό ταψί αφού το έχουμε λαδώσει.Από πάνω ρίχνουμε λίγη φέτα τριμμένη και λίγο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσει. Βάζουμε το μεγάλο ταψί του φούρνου για να γίνει λεπτή.

Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΑντικαταστήστε επειγόντως τη μαγιονέζα με αυτές τις σάλτσες!
Επόμενο άρθροΦανταστική Κοτόπιτα με φύλλο Σφολιάτας