Η πίτσα του Βοσκού

Υλικά

1 φλιτζάνι τσαγιού περίπου Γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κγ λάδι
1 κγ αλάτι
1 1/2 – 2 φλιτζάνια περίπου αλεύρι
1 σάλτσα για πιτσα,
σαλάμι ντομάτα, τυρί και βασιλικό.

Εκτέλεση

Χτυπάμε μ ενα πηρουνι το Γιαούρτι με την μαγειρική σόδα. Προσθέστε λάδι και αλάτι. Ακολουθεί το αλεύρι, σε μια πολύ πηχτή κολλώδη ζύμη. Μετά το ρίχνουμε με ένα κουτάλι λάδι και αλείφουμε το ταψί και πασπαλιζουμε με αλεύρι, το αλείφουμε με τη βοήθεια ενός
κουταλιού βουτηγμένο στο λάδι, σκεπάζοντας τον πάτο του ταψιού και γαρνίροντας κατά βούληση, αλείφω με σαλτσα για πιτσα, βάζω σαλάμι-λουκάνικο , ντομάτα, τυρί και βασιλικό.

Γρήγορα, εύκολα και νόστιμα!
Η ποσότητα της ζύμης είναι αρκετή για δύο πίτσες με διάμετρο 26 εκ.

Καλή Απόλαυση

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

ΠΙΤΣΑ με μπαγιάτικο ψωμί, ζαμπόν και τυρί

ΠΙΤΣΑ με μπαγιάτικο ψωμί, ζαμπόν και τυρί

Πολλές φορές λέω ότι με πονάει η καρδιά μου που πρέπει να πετάξω κάτι. Σήμερα εφαγα το παλιό ψωμί που περίσσεψε.

Υλικά

300 γρ ψωμί
30 γρ λιωμένο βούτυρο
λίγο λάδι
ζαμπόν, κομμένο σε κομμάτια,
τυρί σε κύβους
βασιλικός
2 αυγά
2 ή 3 κουταλιές γιαούρτι
1 πρέζα σόδα,
1 φλιτζάνι φρέσκο ​​γάλα
1 πρέζα αλάτι.

Εκτέλεση

Είναι απαραίτητο να κοψετε το ψωμί, το έβαλα σε ταψί έχει διάμετρο περίπου 30 εκ.
Από πάνω ρίχνω λιωμένο βούτυρο και λίγο λάδι . Ακολουθεί ζαμπόν, κομμένο σε κομμάτια, τυρί σε κύβους και βασιλικός.
Συμπληρώστε την πίτσα με δύο χτυπημένα αυγά με δύο ή τρεις κουταλιές γιαούρτι με μια πρέζα σόδα, ​​γάλα και αλάτι.
Προσθέτω και μικρούς σβόλους βούτυρο πού και πού. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο για περίπου 20 λεπτά.
Όταν κρυώσει, μπορεί να κοπεί σε κομμάτια και να καταναλωθεί με ευχαρίστηση.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα με τυρόμπαλες καρύδας
Επόμενο άρθροΓαλακτομπούρεκα