Κέικ σιροπιαστό με ινδοκάρυδο 😋 😋 😋 😋

Υλικά

1&½ κούπα αλεύρι,
2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν,
1&½ κούπα ινδοκάρυδο,
⅔ κούπας βούτυρο,
1 κούπα ζάχαρη,
4 αυγά,
⅔ κούπας γάλα.

Για το σιρόπι :
1&½ κούπα ζάχαρη,
1&½ κούπα νερό,
λίγο χυμό λεμόνι και
1 φλούδα λεμόνι

Εκτέλεση

Χτυπάω βούτυρο με ζάχαρη και μέχρι να ασπρίσει. Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά κ όλα μαζί τα χτυπάω στο μίξερ για 5 λεπτά. Αδειάζω σε βουτυρωμένο πυρέξ κ ψήνω στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά. Βράζω τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά κ το ρίχνω στο ψημένο γλυκό. Πασπαλίζω με ινδοκάρυδο.♥️♥️♥️
Στόλισα με γλυκό κουταλιού φράουλα που πηγαίνει καταπληκτικά

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠως να φτιάξετε πίτσα στο φούρνο με μπαγιάτικο ψωμί
Επόμενο άρθροΚέικ Snickers…Είναι πιο εύκολο να το κάνεις παρά να το πεις!