Κίτρινο τυρί στο φούρνο με ντομάτα

Υλικά:

αυγά 3 τεμ.
αλεύρι 3 κ.σ. γεμάτες
μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ.
αλάτι 1 κ.γλ
μαύρο πιπέρι 1/2 κ.γ.
γάλα φρέσκο ​​240 ml.
κίτρινο τυρί 300 γρ χοντροτριμμένο

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, προσθέτουμε το φρέσκο ​​γάλα, κίτρινο τυρί, μαύρο πιπέρι.
Το αλεύρι κοσκινίζεται και περιχύνεται με τα άλλα προϊόντα μαζί με το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε το μείγμα και αδειάζουμε σε ένα μικρό, καλούπι σιλικόνης / είχα ένα /.
Βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο στους 190 βαθμούς φούρνο, για 30 λεπτά.
Επιπλέον βάζω ροδέλες ντομάτας και κόβω σε φέτες πιπεριές κέρατο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά.
Το πιάτο σερβίρεται ζεστό με πράσινη σαλάτα.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: mytasted

Προηγούμενο άρθροΜπάλες τυριού…είναι ελαφριές και πολύ νόστιμες.
Επόμενο άρθροΒυσσινόπιτα με Σοκολάτα σαν Μπράουνις