Κοκκινιστό με Ρύζι

Υλικά

100 γρ λάδι
50 γρ.μαργαρίνη
800 γρ.κρέας μοσχάρι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
200 γρ.κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
900 ml νερό
αλάτι πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
1 κόκκινη πιπεριά
1 πατάτα
200 γρ.ρύζι
650 ml νερό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και την μαργαρίνη. Μόλις λιώσουν προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε τον πελτέ ανακατεύουμε και προσθέτουμε το νερό.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και τα φύλλα της δάφνης και σιγοβράζουμε για 90 λεπτά.

Κόβουμε την πιπεριά και την πατάτα σε κυβάκια.
Σ ένα τηγάνι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε την πιπεριά και την πατάτα για 7 λεπτά.
Ρίχνουμε το ρύζι ανακατεύουμε για 3 λεπτά και προσθέτουμε τα 650 ml νερό.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και βράζουμε για 20 λεπτά.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο Κέικ Μήλου της Ραλλούς
Επόμενο άρθροΓρήγορο αλμυρό κέικ με πατάτα και τυρί φέτα !!!