Κορμός σοκολάτας με καρύδα

Ο κορμός σοκολάτας με καρύδα είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο επιδόρπιο που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την κρεμώδη υφή της καρύδας. Αυτό το γλυκό μπορεί να φτιαχτεί από απλά υλικά, όπως αυγά, ζάχαρη, αλεύρι, κακάο και καρύδα. Μπορεί να σερβιριστεί σαν επιδόρπιο σε ένα γεύμα ή σαν γλυκό σνακ. Η προσθήκη κρέμας στη γέμιση του κορμού μπορεί να δώσει μια επιπλέον υφή και γεύση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως αμύγδαλα ή φρούτα, για να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση στη γεύση. Είναι ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της σοκολάτας και της καρύδας.

Για αυτή τη συνταγή χρειάζεστε:

– 300 γραμμάρια μπισκότων πτι μπερ
– 3 κουταλιές της σούπας κακάο
– 150 γραμμάρια νιφάδων καρύδας
– 5 κουταλιές σούπας ζαχαρουχο γάλα
– 150 χιλιοστόλιτρα ζεστού νερού

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σ ένα μπωλ την καρύδα  και προσθέτουμε το γάλα…  ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το νερό στο μπωλ που έχουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα

Κόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι διάφανης μεμβράνης και απλώνουμε το μείγμα των μπισκότων,
από πάνω βάζουμε το μείγμα της καρύδας.
Αρχίζουμε σιγά σιγά να ρολάρουμε  ώστε να δημιουργήσουμε ένα μπαστούνι.
Το βάζουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ώστε να σφίξει.
Διακοσμούμε την επιφάνεια του κορμού μας με ό,τι  θέλουμε, τρούφα ,νιφάδες σοκολάτας αμύγδαλο φιλέ καρύδα.
Ένας κορμός σκέτη απόλαυση!!!!!!
Δοκιμάστε τον!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Subscribe to recipe’s youtube channel here
Προηγούμενο άρθροΠατατόπιτα φούρνου….θα την φτιάχνετε πάντα
Επόμενο άρθροΤηγανόψωμα σε δύο Γεύσεις