Κοτόπουλο αλα κρεμ με κοχυλάκια

Υλικά

4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
6 κ.σ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο
500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους κομμένα
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 κ.σ αλεύρι
200 γρ.κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι
2 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Κόβουμε το στήθος κοτόπουλο σε κομμάτια. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το αφήνουμε άλλα 2-3 λεπτά να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές ανακατεύουμε και αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους.

Σ αυτό το σημείο πασπαλίζουμε με το αλεύρι ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε άλλα 2 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε το νερό αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σκεπασμένο το κοτόπουλο να σιγοβράσει μέχρι να πιει τα υγρά του.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Καλή σας όρεξη!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροH απόλυτη σαλάτα του Καλοκαιριού…και νηστίσιμη
Επόμενο άρθροΡολό με ψητή μελιτζάνα….τέλειο ορεκτικό αλλά και σαν finger food