Κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια και μυζήθρα

Υλικά:

1 κοτόπουλο σε μερίδες
2 κρεμμύδια
1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
1 ποτήρι ντοματοπολτός
1 κ.σ. τοματοπελτές
2 σκελιδες σκόρδο σε φετάκια
1/2 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Για τα μακαρόνια:
1 πακέτο μακαρόνια
300 γρ μυζήθρα
6 κ.σ. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Αλατόπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ροδίζουμε καλά σε μία φαρδιά κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο. Βγάζουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο και μέσα στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 λεπτά.

Βάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και προσθέτουμε το κονκασέ,τον πολτό και τον πελτέ ντομάτας, το αλατοπίπερο και 2 ποτήρια ζεστό νερό. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει περίπου μία ώρα.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μπόλικο νερό με αλάτι. Μόλις πάρει βράση το νερό προσθέτουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για 8 λεπτά.
Βάζουμε τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με αρκετή μυζήθρα.

Eleni KappouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΜοναδική συνταγή για Σπανακόπιτα από την αρχή μέχρι τέλους
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια με μία υπέροχη γέμιση με φέτα και πιπεριά