Κουλουράκια κανέλας !!!

 

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ:

2,5 μιση ποτηρια σπορελαιο,
1 ποτηρι ζαχαρη,
1 ποτηρι κοκκινο κρασι,
1 κουταλια της σουπας κανελα,
1,5 μισο ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,
μισο κουταλακι του γλυκου σοδα,
ξυσμα 2 πορτοκαλιων,
1 βανιλια,
1 κιλο αλευρι κοσκινισμενο,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετουμε το λαδι και την ζαχαρη σε μπολ και ανακατευουμε καλα να λιωσει η ζαχαρη!
Ριχνουμε το κρασι,το ξυσμα,την κανελα και ανακατευουμε 2 λεπτα!
Ριχνουμε την σοδα στο χυμο ανακατευουμε να.αφρισει και το ριχνουμε στο μειγμα!
Τελος προσθετουμε σιγα σιγα αλευρι μπεικιν και ζυμωνουμε!
Και αρχίζουμε παιρνουμε λιγη λιγη ζυμη κανουμε κορδονια δινουμε το σχεδιο τα βουταμε σε ζαχαρη και τα τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι!
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα στους 180 βαθμους για.25 λεπτα φυσικα τον φουρνο!
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΣΚΟΝΗ!ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΚΑΝΑ 100 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!

Εκτέλεση φωτο από
Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΠικάντικα μπουρέκια με γέμιση πατάτας
Επόμενο άρθροΙδιαίτερο γλυκό σοκολάτας με αχλάδι