Κουλουράκια πορτοκαλιού (νηστίσιμα)

Συνταγή:

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι σπορέλαιο,
1 ποτήρι ζάχαρη,
1 φακελάκι μπέικιν ,
1 βανίλια,ξύσμα πορτοκαλιού,
700 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις.

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι με τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, τη βανίλια ,το ξύσμα πορτοκαλιού, το μπέικιν και τέλος το αλεύρι .Ζυμώνουμε τόσο όσο να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.Τα πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά για να είναι αφράτα.
Σας δειχνω την τεχνικη του πλεξιματος

Καλη Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο σπιτικής σφολιάτας γίδινο τυρί, ανθότυρο και κασέρι
Επόμενο άρθροΑτομικά μπουρεκάκια με κρέμα γαλακτομπούρεκο