Κρεατόσουπα με κουσκουσάκι

Υλικά

1,5 κιλό κρέας μοσχάρι ποντίκι
2-3 πατάτες μέτριες
2 μέτρια καρότα
2 μέτρια κρεμμύδια
3 κλωναράκια σέλινο αλάτι πιπέρι
μία φλυτζάνα του τσαγιού λάδι
1 1/2 φλυτζανάκι του καφέ κουσκουσάκι

Εκτέλεση

Βάζουμε νερό μέχρι τη μέση της κατσαρόλας και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το κρέας το οποίο έχουμε κομμένο μερίδες. Το ξαφρίζουμε και το μαγειρεύουμε για μισή ώρα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα λαχανικά μας ψιλοκομμένα, το λάδι, το αλατοπίπερο και το κουσκουσάκι. Μαγειρεύουμε για άλλη μισή ώρα.
Αν θέλουμε μπορούμε να αλέσουμε κάποιες από τις πατάτες και τα καρότα για να χυλώσει λίγο περισσότερο η σούπα μας.

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της κας Ραλλού Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΌλοι έχουν ερωτευτεί αυτές τις απλές και νόστιμες μελιτζάνες!
Επόμενο άρθροΛαχταριστό κέικ γιαουρτιού με σοκολάτα