Μακαρόνια με Κρέας Φούρνο

Υλικά

1,5 κιλό μπριζόλες μοσχαρι ή αρνιού
1 κουτι σάλτσα κρεμμύδι και βασιλικού BARILA
1/2 κουτί σάλτσα πασάτα (συμπηκνωμένος χυμος)
2 κουταλάκια του γλυκού (ζάχαρη προαιρετικά)
Αλατι
Πιπέρι
Ρίγανη
3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
1 πακετο μακαρόνια ή λινγκουινι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στράγγιζουμε .Προσθέστε αλάτι και βούτυρο
Σε ένα μικρό τηγάνι σωτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε και τα ζυμαρικά και ανακατώστε

Φτιαξε την δικιά σου σάλτσα
1 κουτί πασάτα και σαλτσα βασιλικό και κρεμμύδι
Βράζουμε μαζί και προσθέτουμε λίγη ζάχαρη

Μαρινάρετε με αλάτι πιπερι και ρίγανη τις μπριζόλες. Βάλτε στο ψυγείο για λίγες ώρες πριν το ψήσιμο Ψήστε στο γκριλ, αλλα μην τις παραψήσετε
Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο ταψί και έριξα μεγάλες κουταλιές σάλτσα γύρω από τα ζυμαρικά.
Προσθέστε ψητές μπριζόλες και επιπλέον κουταλιές σάλτσα από πάνω και γύρω
Βαλτε τα στο γκριλ λίγα λεπτά για να ροδίσουν.
Πεντανόστιμο με τριμμένο ξηρό μυζήθρα

ΠΗΓΗ: Christine SkoumbasGreek Recipe Exchange Group

 

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακό Κουνέλι Στιφάδο
Επόμενο άρθροΗ Πρασόπιτα του Κen