Συστατικά
5 1/2 φλιτζάνια τριμμένη καρύδα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 με 3 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Βήματα για να το κάνετε

Συγκεντρώστε τα συστατικά.
 
Ζεσταίνετε το φούρνο στους  165 C.

Στρώνετε μία λαδόκολα σε ένα ταψί ψησίματος.

Σε ένα μπολ, συνδυάστε την καρύδα, το ζαχαρούχο γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και αναμείξτε καλά.


Λαδώστε ένα κουταλάκι του γλυκού.

Χρησιμοποιώντας το κουταλάκι του γλυκού, πάρτε δόσεις του μείγματος καρύδας και ρίξτε πάνω στο φύλλο ψησίματος, αφήνοντας περίπου 3 εκ μεταξύ των μπισκότων.

Ψήνετε για 10 έως 12 

Αφαιρέστε τα μπισκότα 5-6 λεπτά να κρυώσουν.

Τα πιο Εύκολα μακαρόν.
Απολαύστε τα!

Thank you

https://www.thespruceeats.com/

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με ζυμαρικά και ανθότυρο
Επόμενο άρθροΣαλάτα “Ουράνιο Τόξο” με φέτα και ελιά