Μοσχαράκι λεμονάτο με μανιτάρια

Είχα μοσχαράκι στην κατάψυξη… και το έκανα λεμονατο με baby μανιτάρια… μια σαλατουλα με ντομάτα, κάπαρη και μπόλικο ανθότυρο και… φάγαμε και σήμερα…!!!! Υλικα

1 κιλο περιπου μοσχαρακι για κατσαρολα
1 μεγαλη κονσερβα μανιταρια baby
1 1/2 λεμονι
1 ποτηρακι λευκο κρασι
1 κγ ζαχαρη
λιγο κουρκουμα
αλατοπιπερο
1 φυλλο δαφνη
3-4 μπαχαρια
1/2 κουταλακι ριγανη
2 κσ φυτινη

Εκτέλεση

Κοβουμε σε κομματακια το μοσχαρακι και το τσιγαριζουμε με την φυτινη. Μολις παρει λιγο χρωμα το σβηνουμε με το κρασι και αφηνουμε να εξατμιστεί το αλκοολ. Ρίχνουμε το λεμονι, τα μπαχαρικά, την ζάχαρη και ζεστό νεράκι μεχρι να σκεπαστεί το κρέας. Αν έχουμε χύτρα το ψήνουμε 18 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αν οχι περίπου 1 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά. Μολις δούμε οτι εχει μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε και τα μανιτάρια και το αφήνουμε να πιει το ζουμί του και να μείνει σχεδόν με το βούτυρο του. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό..!!! Καλή όρεξη..!!!! ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΡολό χοιρινό με μουστάρδα
Επόμενο άρθροΥπέροχο Σοκολατένιο Γλυκό Ψυγείου