Κεφτεδάκια με σάλτσα στο φούρνο

Υλικά

600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από λάπα
200 γρ. χοιρινός κιμάς από μπούτι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 αυγό
1 κ.σ. τυρί παρμεζάνα, τριμμένη
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.σ. φρυγανιά
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι μαύρο
½ κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ. κύμινο

Για την σάλτσα
πάπρικα
Λιγο σκόρδο σκόνη
λιγο cajun..
ενα ντοματακι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τον κιμά, το τριμμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το αυγό, την φρυγανιά, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, κύμινο, ρίγανη και το ελαιόλαδο. Ζυμώνετε πολύ καλά και αφήνετε το μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για μια τουλάχιστον ώρα να «δέσει» το μίγμα .

Πλάθουμε 12-15 μπιφτέκια και βάζουμε στο ταψί και ετοιμάζουμε την σάλτσα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ντοματακι με λίγο ελαιόλαδο αλατι πιπέρι πάπρικα λιγο σκόρδο σκόνη λιγο cajun και προσθέτουμε 1 .1/2 ποτυρι νερό βράζουμε 2 λεπτα και το ρίχνουμε στα μπιφτέκια..

ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 αερα σερβίρουμε με πατατουλεσ η ρυζακι

Σερβίρουμε με πατατουλες η ρυζακι

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΟι πιο τεμπέλικοι λαχανοντολμάδες
Επόμενο άρθροΠατάτες και πιπεριές είναι μια εξαιρετική λύση για να συνοδέψετε ψητά λευκά ή κόκκινα κρέατα,