Νηστίσιμη Χιονούλα

Υλικά 

-280γρ. ζάχαρη (280gr. )
-130γρ. αλεύρι (130gr. )
-650γρ. νερό (650gr. )
-400ml φυτική σαντιγύ 
-400γρ. μπισκότα Digestive 
-30γρ. ινδοκάρυδο + 70γρ. για πασπάλισμα 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα που βάζουμε σε μέτρια-υψηλή φωτιά ρίχνουμε το αλεύρι, ζάχαρη, νερό, και ανακατεύουμε μέχρι να βρασει. Μόλις βράσει κατεβάζουμε από την φωτιά προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε το μείγμα-κρεμα με μία μεμβράνη που εφάπτεται του μείγματος και αφήνουμε να κρυώσει τελείως.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την φυτική κρεμα γάλακτος και χτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί.
Αφαιρούμε την μεμβράνη από το προηγούμενο μείγμα και το αδειάζουμε μέσα στην σαντιγύ.


Χτυπαμε με ένα μιξερ χειρός καλά. Μετά προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με μια μαριζ.
Στρώνουμε σε ένα ταψί στην βάση τα μπισκότα και απο πάνω απλώνουμε μια στρώση απο το μισό μειγμα κρεμας-σαντιγύ.


Άλλη μια στρώση μπισκότων πανω απο την κρέμα και την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος πασπαλίζουμε με καρύδα για να την “χιονίσουμε” παντού.
Βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες και ετοιμοοοοοοοοοοοο

Καλή Επιτυχία

CrumbFood

Προηγούμενο άρθροΤα απίθανα Κολάτσκι της Ραλλούς…με ανθότυρο
Επόμενο άρθροΥπέροχη και υγιεινή τηγανίτα Λαχανικών με τζατζίκι