Κοτόπιτα σε ρολό

Υλικά

1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κρεμμύδι ξερό στον τρίφτη
1 πράσινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά(σε κυβάκια)
2 καρότα ζεματισμένα και κομμένα σε κυβάκια
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 1/2 κούπα τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 αυγά χτυπημένα ελαφρώς
Αλάτι πιπέρι ρίγανη

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο και κρατάμε το ζουμί!
Αφαιρούμε πέτσες κόκκαλα και ψιλοκόβουμε όλο το κρέας του!
Ζεματάμε στο ζουμί τα καρότα 3 ‘ και κόβουμε.
Σωτάρουμε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι με μισή κούπα ελαιόλαδο το κρεμμύδι να ξανθήνει, ρίχνουμε το μπέικον ,τις πιπεριές,τα καρότα και το κοτόπουλο! Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη,κάνουμε μερικά γυρίσματα ακόμη. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε προσθέτοντας και τα χτυπημένα αυγά!

Χωρίζουμε τα φύλλα στη μέση.(γίνονται 2 ρολά)
Λαδώνουμε το πρώτο φύλλο τοποθετούμε ακριβώς επάνω τ άλλο λαδώνουμε βάζουμε το επόμενο (περίπου 7 φύλλα)για το ένα ρολό. Διπλώνουμε τις άκρες Και ρίχνουμε επάνω τη μισή γέμιση σ όλη την επιφάνεια.
Ρολάρουμε απ’ την πλατιά μεριά και φροντίζουμε η διπλωμένη άκρη να ναι από κάτω.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για το άλλο ρολό.
Τοποθετούμε τα ρολά σε ταψί λαδωμένο. Χαράζουμε τα ρολά και ρίχνουμε 1 κούπα ζουμί στο ταψί κ και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 45’περιπου.
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ίσως χρειαστεί λίγο ζουμί ακόμη στο ταψί η ράντισμα επάνω τα ρολά με ζουμί!

(Προαιρετικά μπορούμε να παραλείψουμε το μπέικον αυτή τη φορά παρέλειψα έγινε εξ ίσου νόστιμη!)
..και με υγεία ,καλή επιτυχία!⭐💗

Ευχαριστούμε την Βανα Ντελη.Ρεβ

Προηγούμενο άρθροΠανακότα με Philadelphia…δια χειρός Αλέξανδρου Παπανδρέου
Επόμενο άρθροΟι Πατάτες της Άννας…δεν αποτυγχάνουν ποτέ