Τουρτα με Πτι Μπερ ή Τούρτα Κατσαρόλας

ΥΛΙΚΑ:

1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 κουτιά νερό(όταν αδειάσουμε το εβαπορέ παίρνουμε το κουτί για μέτρημα)
7 κ.σ. custard powder
7 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ.κακάο
100γρ. κουβερτούρα
2 1/2 πακέτα πτι-μπερ
1 morfat
1 ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση:

Βάζουμε στην κατσαρόλα το εβαπορέ , στο ένα κουτί νερό αναμιγνύουμε το custard powder, την ζάχαρη και το κακάο και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε και το άλλο κουτί νερό και ανακατευούμε μέχρι να πήξει το μείγμα. Μόλις δέσει το μείγμα το κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα.Ανακατεύουμε μέχρι να λυώσει. Αφήνουμε να κρυώσει και σπάμε τα μπισκότα σε τέσσερα ή παραπάνω κομμάτια.Μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα προσθέτουμε τα μπισκότα ανακατεύοντας. Στρώνουμε το μείγμα σ΄ενα πυρέξ ή σε ένα μεγάλο τάπερ τούρτας και όσο περιμένουμε να κρυώσει χτυπάμε την morfat με τ ζαχαρούχο.Το βάζουμε πάνω από το μείγμα μπισκότων και το διακοσμούμε με κουβερτούρα τριμμένη ή και τριμμένους ξηρούς καρπούς.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτένια μηλόπιτα είναι μία γλυκιά, εύκολη και συγχρόνως οικονομική συνταγή
Επόμενο άρθροΚέικ Γεμάτο Σοκολάτα