Πίτσα σκεπαστή με σφολιάτα

Υλικά:

1 πάκο σφολιάτα
Κέτσαπ,μουστάρδα
Πάριζα,τυρί γκούντα,πιπεριά πράσινη,κόκκινη,
Ντομάτα,ρίγανη,πιπέρι.
Αυγό,σουσάμι.

Εκτέλεση:

Την πρώτη σφολιάτα την άλειψα με κέτσαπ και μουστάρδα.
Έριξα λίγο ρίγανη, και πιπέρι.
Έβαλα πάριζα,τυρί γκούντα,πιπεριές,και ντομάτα και έκλεισα με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Χάραξα την πίτα και την άλειψα με αυγό και σουσάμι.
Έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι της κας 

Προηγούμενο άρθροΔιχρωμο κεικ με κρέμα
Επόμενο άρθροΣτριμμένες Ουρές της Γιαγιάς