Σαλάτα με αυγά και ζαμπόν.

Συστατικά:

– 400-500 γραμμάρια καπνιστό ζαμπόν
– 4 αυγά
– 1 γλυκιά πιπεριά
– 1 αγγούρι
– 1 κονσέρβα (350 g) κονσέρβα καλαμποκιού
– ένα μικρό μάτσο φρέσκο ​​άνηθο
– μαγιονέζα
– άλας

Μαγείρεμα:

1. Ετοιμάζουμε τα υλικά: βράζουμε καλα τα αυγά, πλένουμε την πιπεριά, το αγγούρι και τον άνηθο σε κρύο νερό, στραγγίζουμε το νερό από το καλαμπόκι.
2. Κόβουμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το καλαμπόκι και ανακατέψτε.
3. Κόβουμε το ζαμπόν σε λεπτά μακριά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μπολ.

4. Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες. Καθαρίζουμε το αγγούρι, το κόβουμε στη μέση κατά μήκος και το κόβουμε σε λεπτά κομμάτια. Προσθέστε τα πάντα στο μπολ.
5. Ψιλοκόβουμε τον φρέσκο ​​άνηθο και τον προσθέτουμε στη σαλάτα. Ανακατέψτε τα πάντα, αλάτι στη γεύση, στη συνέχεια προσθέστε
μαγιονέζα και ανακατέψτε ξανά.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΚέικ πορτοκαλιού
Επόμενο άρθροΕνα ταψί μπισκότα με μαρμελάδα και νουτέλα