Σπανακόρυζο

Υλικά :

1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο,βρασμένο και στραγγισμένο
1/2 κούπα ρύζι νυχάκι
1 κ.σ. πάστα ντομάτας προαιρετικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/3 κούπα άνηθο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση :

Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε το σπανάκι το οποίο αχνίζουμε ελαφρά. Βάζουμε τη σάλτσα και τον άνηθο σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε για 10 λεπτά.
Τέλος ρίχνουμε το ρύζι,αλάτι,πιπέρι και 2 κούπες νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμα.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΚαρυδόπιτα χωρίς κακάο
Επόμενο άρθροΤο πιο γρήγρο Τσιζκέικ γιαουρτιού…η προετοιμασία του όσο ένα καφές