Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί

Υλικά Συνταγής

500 γραμ. ταλιατέλες (1 πακέτο)
300 γραμ. ζαμπόν βραστό ψιλοκομμένο
200 γραμ. κασέρι τριμμένο
200 γραμ. τσενταρ τριμμένο
250 γραμ. τυρί κρέμα
400 ml κρέμα γάλακτος light
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια ογκρατέν, βράζουμε πρώτα τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.
Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς C για 25-30 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό Κοτόπουλο με τυρί και μπέικον
Επόμενο άρθροΡύζι με ανάμικτα λαχανικά