Μοσχαρίσιο βραστό

Υλικά

Κρέας – 1 κιλό.
Κρεμμύδια – 400 γρ.
Βούτυρο – 200 γρ.
Νερό – 50 ml.
Σκόρδο – 3 σκελίδες
Αλάτι – 2 κουταλιές της σούπας
Μαύρο πιπέρι – 1,5 κουταλάκι του γλυκού

Εκτέλεση

Πάρτε 1 κιλό κρέας. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Βάζουμε σε μια στεγνή κατσαρόλα ή χύτρα. Κόβουμε 400 γραμμάρια κρεμμυδιού σε μισούς δακτυλίους. Τοποθετούμε πάνω από το κρέας. Καλύψτε το κρεας. Από πάνω βάζουμε βούτυρο, θα χρειαστείτε 200 γρ..


Στη συνέχεια ρίξτε 50 ml νερό. Σκεπάζουμε και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Ανοίξτε το καπάκι μετά από μια ώρα.


Το κρέας και τα κρεμμύδια έβγαλαν χυμό. Τώρα προσθέστε 2 κουτ. αλάτι και 1,5 κουτ. μαύρο πιπέρι.
Και επίσης ψιλοκομμένες 3 σκελίδες σκόρδο. Ανακατεψτε. Κλείνουμε ξανά το καπάκι και βάζουμε σε πιο αργή φωτιά.
Αφήνουμε να σιγοβράσει για 2,5 ώρες.
Έτσι το κρέας είναι έτοιμο.

Καλή όρεξη!

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΜυστικά για την τέλεια σπιτική ταραμοσαλάτα
Επόμενο άρθροΚέικ ανάμεικτο με Λεμόνι